Borozás Dubrovnik alatt
2018. december 30. írta: epitoanyag

Borozás Dubrovnik alatt

Idén nyáron a dubrovniki repülőtér alatt egy érdekes borospince nyílt. A pince nem máshol van, mint egy barlang belsejében.
Képtalálat a következőre: „Dubrovnik”

A dubrovniki repülőtér felszállópályája alatt elhelyezkedő Đurović-barlang természetes karszt képződményei, barlangfalai, termei és cseppkőképződményei társaságában egy új „borospince” nyílt. A barlang állandó 16 fokos hőmérséklete ideális a nyári hőség elől menekülő turistáknak, illetve az ide ellátogató borbarátoknak.

A Skycellar-ra keresztelt helyen (ami egyébként Égi pincét jelent) lehetőség nyílik végigkóstolni a helyi védett konavlei borokat. A barlang feltárt része világítással jól ellátott, járatai kiépítettek.

A Skycellar borspince minden nap 10 és 18 óra között tart nyitva. Felnőtt belépőjegy 40 kuna, gyerek 15. További információk, illetve asztalfoglalás az alábbi elérhetőségeken lehetséges: skycellar@dubrovnikpr.com vagy 00 385 020 448 180.

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatlatnivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr6514593154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása